Csapatunk

Dr. Németh Andrea 
FOGSZAKORVOS


Bemutatkozás

 

1963. Augusztus 15.-én születtem Budapesten. A Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvosi karán 1989-ben szereztem diplomát Cum Laude minősítéssel. Gyakornoki képesítésemet Budapest XX. Kerület Önkormányzati rendelőjében töltöttem. Fogszakorvosi végzettséget 1992-ben szereztem fog- és szájbetegségek tárgykörében.

Magánrendelőmet ugyanekkor nyitottam. 1993-tól csak magán praxisban folytattam tevékenységem Budapest XX. Kerületében. 2000. évtől veszek részt gyakornokképzési rendszerben. 2007-ben szereztem második szakvizsgámat konzerváló fogászat és fogpótlástan tárgykörében. 2010. Márciusától, Budapest, Máriaremetei út 65. szám alatt nyitottam meg második magánrendelőmet.

 

Dr. Kelemen Tímea
FOGSZAKORVOS

 

 

Bemutatkozás


Kelemen Tímea vagyok, 2010-ben diplomáztam a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán.  Szakdolgozatomat az egyetem Parodontológiai Klinikáján írtam. Jelenleg a konzerváló fogászat és fogpótlástan szakképzésben veszek részt. Tutorommal és mentorommal gyakran vitatjuk meg a szakmai kérdéseket. A fogászat valamennyi ágát figyelemmel kísérem, de kedvenc területem az endodontia (gyökérkezelés) és az esztétikai fogászat. Spanyolul és angolul beszélek, tanulmányaimat külföldi kurzusokkal is kiegészítettem, jelenleg német nyelven tanulok.